Vendégkönyv


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelező mező

(13)
>
(13) Marx Máté
2015. december 15., k - 11:25:52 +0000

Üdvözlöm

Ugyanaz a problémám, mint ami Önnek a Xerox Phaser 6125 nyomtatóval...

Tudna nekem segíteni? Vettünk egy csomó patront, de ugyanezt kapom, hogy érvénytelen sárga... Bele tudom tenni fizikailag, de a chip nem akar működni.

Én sajnos nem értek ennyire a dologhoz, mint Ön, nem fogok tudni forrasztgatni össze-vissza...

Akár az Ön eszközét felhasználva újra tudnánk kalibrálni a patronokat? Vagy cseréltessük ki az eladóval? Hátha? Esetleg egy komoly tutorialt kaphatnék, ami alapján forrasztásszűzen is meg tudom építeni?

Köszönettel
Marx Máté

(12) Janek

Csatlakoznák az előttem íróhoz (Roland). Én is szereztem olcsón kazettákat a 6125-ös nyomtatómhoz. Sajnos a nyomtató nem fogadja el őket azokkal a chip-ekkel. Tudnál valami megoldást ajánlani a problémára?

Köszönettel, Janek

(11) Roland

Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.Van egy Xerox 6125 nyomtatóm a chipet szeretném újraírni,sajnos ez nekem elég kínai ami le van írva. Esetleg nem tudna nekem legyártani egy ilyen írót?
Válaszát előre köszönöm.
Üdv
Roland

(10) Fodor Zoltán

Szia!

Szeretném megköszönni itt is a Xerox nyomtató Chip törléséhez készült cikket és a sok-sok segítséget, amit a megépítés alatt kaptam.
Azt gondolom, hogy nélküled, talán soha nem készült volna el!
További jó munkát kívánok!

Üdv, Zoltán

(9) réka

Jó az oldal,réka

(8) Erdélyi Blanka
2014. augusztus 12., k - 09:45:05 +0000

Szia Bence!

Köszi a segítséget!

Üdv, Blanka

(7) Zoli

Köszi,hogy felraktad a Huawei szerelését.Nekem Nyíregyházán 12000-ért akarták kicserélni. A vaterán rendeltem hozzá cuccot 4000-ért postával együtt.Közben olvastam a leírást és sikerült kicserélni hiba nélkül.A készülék tökéletes.Köszi még egyszer.

Üdv:Zoli

(6) Hág Attila
url 

szia !


feltennélek az oldalunkra ha elfogadod !

üdv , attila

(5) Progner Pali
2013. december 19., cs - 20:56:29 +0000

Szia!
Olvastam a HUAWEI ASCEND Y200 kijelző cserejét. Nekem is ilyen telcsim van és naná betört a kijelzőm. Honnan  lehet hozzá kijelzőt rendelni? Ha segítenél megköszönném!
Üdv.
Pali

(4) Fodor Zoltán
2013. szeptember 6., p - 16:10:11 +0000

Szia!

Az oldaladon olvastam a "Esetem az után gyártott Xerox tonerekkel" c. cikket. Nos, nekem is meggyűlt a gondom a Xerox nyomtatottam és eléggé elegem is van belőle.
A te írásod viszont adott egy kis reménysugárt, hogy lehetne ezt még használni. A kérdésem az, hogy végül az égetőnek mi a kapcsolási rajza? A másik az, hogy az égető chip-t lehet PICKIT3-l programozni vagy sem, mert nekem csak ez van.
A lényeg az lenne, hogy én is megépíteném magamnak, de ebben kérném a segítségedet, ha lehetséges!

Üdvözlettel:
Fodor Zoltán

>